Trouwalbum

Bladeren door jullie mooie dag… Een tastbare herinnering in de vorm van een zorgvuldig samengesteld album waarin jullie foto’s op hun best uitkomen! 

Stijlvol en tijdloos

Jullie reportage kan worden vastgelegd in een hoogwaardig, persoonlijk en door mijzelf op maat gemaakt album. Elke pagina in het album heeft een uniek grafisch ontwerp dat ik afstem op de fotoreportage en de sfeer/ styling van jullie huwelijk. Het album is dus uniek, maar met de herkenbare LindaBerretty-touch: stijlvol en tijdloos.

 

Opmaak in volledige spreads

Door de nieuwste inbindtechniek is er geen vouw in het midden, maar slechts een minimale rillijn te zien. Hierdoor kunnen de pagina’s als volledige spread worden opgemaakt en komen je foto’s nog mooier uit.

Kaft

De kaft van het album kunnen we helemaal naar eigen inzicht samenstellen. Zo zijn er talloze materialen mogelijk bijvoorbeeld linnen, leder, ECO paper, vinyl, kunstleder, hout, fotohardcover en nog veel meer. Binnen deze materialen zijn vervolgens ook weer allerlei kleuropties. Daarnaast bestaan er opdrukmogelijkheden, zoals UV (inbegrepen), embossing en laser. De prijs van een album en eventuele ouderalbums gaan daarom op offertebasis.

Opberghoes in stijl

Het album wordt geleverd in een bijpassende hoes. Je kunt ook kiezen voor de Deluxe Box, met deze mooie en stevige opbergdoos is je album stijlvol en veilig opgeborgen.

 

Professionele afwerking

Het album wordt digitaal opgemaakt en vervolgens op verstevigd professioneel fotopapier afgedrukt. De afwerking en coating is zeer stevig en duurzaam.

Ouderalbum

Wil je je ouders verrassen met een eigen album, zodat ook zij nog lang kunnen nagenieten van jullie trouwdag? Naast jullie eigen album kun je extra exemplaren bestellen. Ook deze albums zijn van hoge kwaliteit en hebben een lay-flat binding. De uitvoering van het ouderalbum kan hetzelfde zijn als dat van je eigen trouwalbum. Wanneer het ouderalbum gecombineerd wordt met het eigen trouwalbum vallen de drukkosten vaak aanzienlijk lager uit, iets om over na te denken dus!

Prijzen

Een album is echt maatwerk. Om jullie wel vast een idee te geven kiezen de meeste bruidsparen voor een album met c.a. 50 pagina’s. Zo’n uniek digitaal opgemaakt album van 30×30 cm met een linnen of kunstlederen kaft komt dan uit rond de €585,- inclusief BTW.

Kies je ervoor om direct bij het trouwalbum van 30×30 ook twee ouderalbums van 20×20 te bestellen, dan kan dat voor  €195,-  voor de extra twee albums samen.

* 30×30 in combinatie met reportage: €585,-

– 30 x 30 album met een linnen of kunstlederen kaft.

– Album met 50 verstevigde pagina’s in lay-flat ontwerp.

– UV print van jullie namen of bruidslogo in de kaft.

– Keuze uit 3 verschillende papiersoorten (mat, zijdeglans, glans).

– Bijpassende albumcase (Exclusieve opberghoes mogelijk tegen meerprijs).

– Overige opties t.a.v. grootte, kaft en papiersoorten zijn mogelijk op offertebasis.

Voor meer informatie of een offerte: info@lindaberretty.com

Menu