ALBUM

Een tastbare herinnering in de vorm van een zorgvuldig samengesteld album waarin jullie foto’s op hun best uitkomen.


Stijlvol en tijdloos

Jullie reportage kan worden vastgelegd in een hoogwaardig, persoonlijk en door mijzelf op maat gemaakt album. Elke pagina in het album heeft een uniek grafisch ontwerp dat ik afstem op de fotoreportage en de sfeer/ styling van jullie huwelijk. Het album is dus uniek, maar met de herkenbare LindaBerretty-touch: stijlvol en tijdloos. Hieronder vind je een paar voorbeelden van opties die mogelijk zijn bij het uitkiezen van een album.

Kaft

De kaft van het album kunnen we helemaal naar eigen inzicht samenstellen. Zo zijn er talloze materialen mogelijk bijvoorbeeld linnen, leder, ECO paper, kunstleder, hout en nog veel meer. Binnen deze materialen zijn vervolgens ook weer allerlei kleuropties.

professionele afwerking

Het album wordt digitaal opgemaakt en vervolgens op verstevigd professioneel fotopapier afgedrukt. De afwerking en coating is zeer stevig en duurzaam.

OPMAAK IN VOLLEDIGE SPREADS

Door de nieuwste inbindtechniek is er geen vouw in het midden, maar slechts een minimale rillijn te zien. Hierdoor kunnen de pagina’s als volledige spread worden opgemaakt en komen je foto’s nog mooier uit.

Opberghoes in stijl

Het album wordt geleverd in een bijpassende hoes. Deze kan in hetzelfde materiaal worden gekozen, maar je kunt ook mix en matchen.

deluxe box

Je kunt ook kiezen voor een Deluxe Box, met deze mooie en stevige opbergdozen is je album stijlvol en veilig opgeborgen.

logoprint

Op de covers kan helemaal custom made jullie namen en/ of logo worden geprint.

Ouderalbums

Wil je je ouders verrassen met een eigen album, zodat ook zij nog lang kunnen nagenieten van jullie trouwdag? Naast jullie eigen album kun je extra exemplaren bestellen. Ook deze albums zijn van hoge kwaliteit en hebben een lay-flat binding. De uitvoering van het ouderalbum kan hetzelfde zijn als dat van je eigen trouwalbum. Wanneer het ouderalbum gecombineerd wordt met het eigen trouwalbum vallen de drukkosten vaak aanzienlijk lager uit, iets om over na te denken dus.