investering & informatie


Omdat een bruiloft een dag is vol verrassingen en mooie momenten houd ik geen strikt vaste uren of tijden aan, maar stem mijn aanwezigheid af op jullie dag. Lekker relaxed: geen ‘overuren’ of extra tarieven dus. Zo hoeven jullie je geen zorgen te maken over extra kosten als de planning verandert of iets uitloopt. Als het aan mij ligt ben ik er de hele dag: júllie dag. No matter what.


Hieronder vind je meer informatie over wat er allemaal mogelijk is met vervolgens de FAQ. Staat je vraag er niet bij of houden jullie het bijvoorbeeld klein en intiem? Stuur me dan gerust een mailtje: info@lindaberretty.com

Hele dag


Ik ben er vanaf het aankleden t/m het begin van het feest (ca 12 uur). Jullie krijgen bij een hele dag fotografie ca 350-500 zorgvuldig geselecteerde en nabewerkte foto’s, een online fotogalerie, supermooie HD-film en een 20x20 album.

€2.245

All the way


Voetjes van de vloer! Wil je echt geen moment van jullie dag missen, dan blijf ik ook graag tot in de late uurtjes. En no worries, dat worden geen gênante plaatjes, maar wel hele, hele gave foto's.

OP AANVRAAG

trouwalbum


Wil je de foto’s echt laten schitteren denk dan eens aan het luxe trouwalbum. Zo kun je na jullie grote dag nog nagenieten met een mooi, stijlvol, door mijzelf ontworpen album.

€585

Ouderalbums


Met twee exacte kopieën van jullie album kun je jullie ouders, vrienden of kinderen verrassen met een mooi cadeau. Deze kleinere 20x20 versies van jullie album kan ik als een pakket met het luxe trouwalbum aanbieden.

€195

second shooter


Mijn grote kracht is dat ik me onzichtbaar in het gezelschap meng en zo de mooie momenten ongestoord kan laten. Willen jullie toch graag een tweede (professionele) fotograaf om nog meer perspectieven toe te voegen, laat het me weten.

op aanvraag

videograaf


Overweeg je ook een videograaf? Informeer gerust naar de mogelijkheden om deze via mij te organiseren. Zo weet je zeker dat we allebei fijn kunnen werken en dat zie je terug in het resultaat.

op aanvraag

Destination wedding


De vaak intieme setting in een prachtige omgeving vind ik heerlijk om in werken. Ik denk daarom graag met jullie mee over de reis-en verblijfkosten, zodat het allemaal niet overdreven in de papieren gaat lopen.

€1.945 + reiskosten op aanvraag

FAQ

Wat is je werkwijze?

Het is erg bijzonder om een huwelijk van dichtbij mee te mogen maken. Letterlijk, want met mijn fotografie probeer ik jullie een levendige herinnering te geven aan die hele speciale dag waarop jullie ellkaar het jawoord gaven. Tijdens een reportage wil je jezelf kunnen zijn, daarom; niets moet en alles mag. Ik ben geen regisseur van jullie huwelijksdag om dat ene mooie plaatje te kunnen schieten. De reportage schetst jullie dag in al haar facetten, met oog voor de mooie, grappige, emotionele momenten, dierbare gasten, details en verrassingen.

Flexibiliteit en onzichtbaarheid zijn kenmerkend voor mijn manier van werken. Als fotograaf kom je dicht bij het bruidspaar en de familie. Ik vind het daarom belangrijk dat jullie je op je gemak voelen en jezelf kunnen zijn bij mij. Andersom geldt hetzelfde, als er een klik is met jullie ben ik op mijn best. Ik doe maximaal 10 bruiloften per jaar, zodat ik me voor elke bruiloft de volle 100% kan geven. Voor, tijdens en na de bruiloft. Elk bruidspaar is me dierbaar en ik mag een aantal intussen zelfs tot mijn vrienden rekenen. Uiteraard ben en blijf ik ook de professional, zodat je onbezorgd kunt genieten van de bruiloft en de foto’s van deze mooie dag.

Reis je ook voor bruiloften?

Ik woon in de buurt van Eindhoven, maar ga ook graag mee op reis!

Op reis gaan voor een huwelijksreportage in het buitenland blijft een feestje. Intussen heb ik meerdere exotische trouwbestemmingen mogen bezoeken, zoals Frankrijk, België, Luxemburg en Italië. De vaak intieme setting in een prachtige omgeving vind ik heerlijk om in werken. Ik denk daarom graag met jullie mee over de reis-en verblijfkosten, zodat het allemaal niet overdreven in de papieren gaat lopen. Bij een destination bruiloft ben ik er bovendien de hele dag en nacht voor dezelfde vaste prijs als in Nederland. Dus geen overuren, reisuren of andere verrassingen, maar wel gave feestfoto’s!

Heb je vragen of ben je gewoon benieuwd naar mijn ervaringen met een bruiloft in het buitenland, mail me gerust: info@lindaberretty.com

Wanneer krijgen we onze foto's?

Na jullie trouwdag probeer ik zo snel mogelijk een sneak preview toe te sturen. Meestal lukt me dat binnen week, of in ieder geval voordat jullie terug zijn van je honeymoon ;-).

Afhankelijk van het seizoen en de daarmee samenvallende drukte volgt de rest van de reportage dan binnen enkele weken in een online galerie.

Hoeveel foto's krijgen we?

Geen enkele dag is hetzelfde en de kracht van een goede reportage valt of staat bij een goede selectie van foto’s in plaats van een vastgestelde (grote) hoeveelheid. Maar om je wel vast een gevoel te geven kan ik zeggen dat je er minimaal 350 krijgt.

Je mag er vanuit gaan dat ik een goede reden heb om een bepaald beeld wel of niet te selecteren en dat echt alle mooie foto’s in de reportage zijn opgenomen. Zelf bladeren door de hele bulk foto’s is dus niet mogelijk, want ik lever alleen een reportage met foto’s waar ik 100% achter sta.

Krijgen we RAW bestanden?

Jullie ontvangen de reportage in full resolution JPEG (afdrukken) en 900x660 pixel JPEG bestanden met logo watermerk (webgebruik). Ik lever geen RAW bestanden.