Bruidsfotografie Ketelhuis Eindhoven

Vandaag was ik weer een hele gelukkige fotograaf; Een plaatje van een bruid en bruidegom uit Nuenen die echt voor elkaar gemaakt lijken te zijn. De liefde straalt van de gezichten en de ontroering bij de familie is oprecht en bovendien aanstekelijk. Om goed te kunnen anticiperen op wat er gebeurt en zo de bijzondere momenten te vangen, volg je alles en dus ook de mooie woorden die tot elkaar worden gericht. Gelukkig heb ik dan een grote camera voor mijn neus, want op een dag als dit houd ik het ook echt niet meer droog. Tranen van geluk en plezier, want een goed feestje bouwen kunnen deze twee zeker! Het Ketelhuis in Eindhoven is hiervoor een heerlijke locatie, veel licht tijdens de ceremonie, een sfeervol terras en kleurrijke feestzaal. Kortom, me happy met deze reportage!

Locatie: Ketelhuis Eindhoven

Catering: La Casserole 

 

 

Menu