Bruidsfotografie Kasteel Geldrop & Cocody

Toen ik ‘s ochtends aankwam bij het ouderlijk huis van de bruid werd met man en macht gewerkt aan de decoratie die de bakken met regen moest zien te trotseren. De zegening van de engelen loog er niet om, maar ik had er alle vertrouwen dat het een hele mooie dag ging worden.

De moeder van de bruid was de peuterleidster van mijn oudste zoon en het was erg leuk om elkaar in een andere setting weer eens tegen te komen. Ze had haar dochter getipt en ook met de bruid was er direct een klik, dus zodoende had ik de eer om de dag te mogen vastleggen.

Nadat de bruidegom zijn bruid in een stijlvolle Amerikaan had opgehaald, vertrok het gezelschap naar Kasteel Geldrop. Hier vond de ceremonie plaats en hebben we in het mooie park wat portretfoto’s gemaakt. Het zonnetje liet me ook vandaag niet in de steek. Het klaarde op en werd uiteindelijk een prachtige zonnige dag. Het was hier en daar wel nog een beetje laveren tussen de plassen en nattigheid. Daarom wil ik ook diep respect voor collega Linda, het nichtje van de bruid, die met mijn tas (en die is niet licht) op hoge hakken zonder blikken of blozen dwars door plassen en modder achter ons aan is gewandeld. Linda, dank!

Eenmaal aangekomen bij Cocody in Geldrop werd er geproost op dit mooie huwelijk. Er hing een ontspannen sfeer en iedereen vermaakte zich goed onder het genot van een hapje en een drankje. Na het diner mochten de gasten afdalen naar de feestzaal welke zich onder het restaurant bevindt. De moderne lounge zaal met LED verlichting heeft een sterke clubbing vibe, dus de voetjes gingen al snel van de vloer. Top feestje!

En Bianca, dank voor je assistentie tijdens het diner ;-).

Menu