Trouwalbum

Bladeren door jullie mooie dag… Een tastbare herinnering in de vorm van een zorgvuldig samengesteld album waarin jullie foto’s op hun best uitkomen! 

Direct naar Prijzen

Album from Linda Berretty on Vimeo.

 

Stijlvol en tijdloos

Jullie reportage kan worden vastgelegd in een hoogwaardig, persoonlijk en door mijzelf op maat gemaakt album. Elke pagina in het album heeft een uniek grafisch ontwerp dat ik afstem op de fotoreportage en de sfeer/ styling van jullie huwelijk. Het album is dus uniek, maar met de herkenbare LindaBerretty-touch: stijlvol en tijdloos.

album bruidsreportage

Opmaak in volledige spreads

Door de nieuwste inbindtechniek is er geen vouw in het midden, maar slechts een minimale rillijn te zien. Hierdoor kunnen de pagina’s als volledige spread worden opgemaakt en komen je foto’s nog mooier uit.

trouwalbum lay flat

Kaft

De kaft van het album kunnen we helemaal naar eigen inzicht samenstellen. Zo zijn er talloze materialen mogelijk bijvoorbeeld linnen, vinyl, kunstleder, hout, fotohardcover, echt leder en nog veel meer. Binnen deze materialen zijn vervolgens ook weer allerlei kleuropties. Daarnaast bestaan er opdrukmogelijkheden, zoals embossing en laser. De prijs van een album en eventuele ouderalbums gaan daarom op offertebasis.

trouwalbum

trouwen album

‘Haute couture’ opberghoes

Het album wordt geleverd in een bijpassende hoes. Voor elk album kan echter ook een met de hand vervaardigd kunststukje geleverd worden door ByVanilo om je album veilig en in stijl op te bergen. Met deze one-of-a-kind opberghoes hoef je je album niet te verstoppen! De details in de afwerking van de hoes zijn ook hier weer uniek en afgestemd op jullie bruiloft. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

trouwalbum opberghoes

Professionele afwerking

Het album wordt digitaal opgemaakt en vervolgens op verstevigd professioneel fotopapier afgedrukt. De afwerking en coating is zeer stevig en duurzaam, dus vette kindervingertjes kunnen gemakkelijk worden weggepoetst!

bruidsalbum

Ouderalbum

Wil je je ouders verrassen met een eigen album, zodat ook zij nog lang kunnen nagenieten van jullie trouwdag? Naast jullie eigen album kun je extra exemplaren bestellen. Ook deze albums zijn van hoge kwaliteit en hebben een lay-flat binding. De uitvoering van het ouderalbum kan hetzelfde zijn als dat van je eigen trouwalbum, maar je kunt ook kiezen voor een ander formaat, kaft en opdruk. Wanneer het ouderalbum gecombineerd wordt met het eigen trouwalbum vallen de drukkosten vaak aanzienlijk lager uit, iets om over na te denken dus!

trouwalbum lindaberretty

Prijzen

* Album op aanvraag na de bruiloft:

Een album is echt maatwerk. Om jullie wel vast een idee te geven kiezen de meeste bruidsparen voor een album met c.a. 50 pagina’s. Zo’n uniek digitaal opgemaakt album van 30×30 cm met een linnen kaft komt dan uit rond de €575,- inclusief BTW.

 

* In combinatie met reportage:

‘The Wedding’ + Album€1995,- incl. BTW

‘Around the clock’ + Album€2195,- incl. BTW

Wanneer je ook na jullie grote dag nog wilt nagenieten met een mooi, stijlvol album dan kun je meteen kiezen voor de album optie. Ik ga dan na de bruiloft snel met de foto’s aan de slag, zodat het album niet lang op zich laat wachten. Verder krijg je een flinke korting op het album, omdat ik in de flow van de reportage meteen ook in het album kan duiken.

– 30 x 30 album met een linnen of kunstlederen kaft.

– Album met 50 verstevigde pagina’s in lay-flat ontwerp.

– Embossing van jullie namen in de kaft.

– Keuze uit 3 verschillende papiersoorten (mat, zijdeglans, glans).

– Bijpassende albumcase (Exclusieve opberghoes mogelijk tegen meerprijs).

– Overige opties t.a.v. ouderalbums, grootte, kaft en papiersoorten zijn mogelijk op offertebasis.

Voor meer informatie of een offerte: info@lindaberretty.com

Menu